Print 2000 Nyomda anyagleadás

Anyagleadás

Ha a fájl mérete nem haladja meg a 9 Mb-ot
akkor e-mail csatolásban az alábbi címre küldheti:
email

Ha a fájl mérete meghaladja a 9 Mb-ot
Töltse fel FTP szerverünkre.

Hozzáférést kérje munkatársunktól:
+36 30/ 239 1172
email

Print 2000 Nyomda anyagleadás

Küldheti online fájlküldő oldalakról az alábbi címre:
email
Online fájlküldő oldalak:
www.toldacuccot.hu
www.mammutmail.com stb.

Minden esetben kérjük, hogy a kapott árajánlatszámra, vagy ha már van, akkor megrendelésszámra hivatkozzon!

További információkérés:
Mészáros Roland
email
+36 30/ 218 2013

Általános anyagleadási feltételek

Fájlformátum: Nyomdakész CMYK Composite PDF;

Exportált PDF esetében: PDF/X-1a szabvány; Direktszínes anyagok esetében pedig PDF/X-4; Kérjük, hogy a PDF-et ne közvetlenül a forrásból készítse.


Képek: CMYK, 300 DPI, lehetőleg JPG tömörítés nélkül.


Fontok: Az állományban lévő minden font legyen beágyazott, vagy legörbített. A beágyazott fontok, a fekete szöveg csak a fekete színkivonaton szerepeljen, ne mind a 4 színben. Ez igaz a vonalkódokra is.


Szöveg: A tartalmi és nyelvtani hibákért, korrektúrázás, jóváhagyás után nem áll módunkban felelősséget vállalni.


Színek: Kérjük, csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek legyenek az anyagban, direkt színek alkalmazásakor kizárólag csakis a megfelelő elemek (objektumok, fontok, képek) legyenek direkt színben megadva (melyek, a megrendelésben is direkt színként szerepelnek). Color munkák esetén ajánljuk a Forga 39 színprofil használatát. UV-lakk, effektlakk, illetve stancforma használata esetén, kérjük ezeket a rétegeket direkt színként (külön színkivonaton) megadni.


Oldalak: Az oldalakat vágójelekkel, passzerjelekkel és szükség esetén hajtás-, bígelés-, perforálás-jelekkel kérjük leadni.


Méretek: A megrendelésben meghatározott méret szerint kérjük a leadott állományok méretezését. Kifutó esetén + 5–5 mm-es ráhagyást kérünk.


Technológiához kötődő specialitások: stancarajz; UV A stancarajzot rakhatják külön színként a grafikára, kerülhet külön oldalra és külön fájlba is. Minden esetben vektoros (ne raszteres) legyen, és ha nem rakják rá a grafikára, hátterét tegyék átlátszóvá, ne maradjon fehér. A grafika kifutón kívüli része szintén átlátszó (nem fehér) kell legyen, ellenkező esetben montírozásnál az egyik produkció beletakarhat a másikba.