Print 2000 Nyomda tábla nyomtatás
Print 2000 Nyomda tábla nyomtatás

Táblanyomtatás

Modern nyomtatási eljárás, amit az új igények és a digitális nyomtató perifériák erőteljes fejlődése segített elterjedni. Az előkészületek szinte ugyanazok, mint más eljárásnál. Nagy különbség azonban a nyomtatható anyagok végtelen sokfélesége és a nyomtatott anyag vastagsága.
A majdem 5 cm-es anyagvastagságnál nagyobb igény már igazán ritkán fordulhat elő. Tulajdonképpen mindenre lehet nyomtatni ami síkfelületű, és nem vastagabb 48 mm-nél. Fémre, fára, műanyagra, üvegre, kerámiára stb.

Print 2000 Nyomda tábla nyomtatás

A lemez tipusú nyomathordozók mellett, a tekercs opció szélesíti még a felhasználás területeit. 90, illetve 220 cm széles médiákra lehet kisebb, vagy egészen nagyméretű kreatív attrakciókat nyomtatni. A nyomat minősége közel fotóminőség, 1440 DPI-s felbontással; telt, élénk színvisszaadással. Fontos különbség még más nyomtatási eljárásokkal szemben a nyomat időtállósága is. A napsugárzásnak kitett helyeken is két évre garantált a festékréteg színhűsége. A white ink option – fehér festékrétegek nyomtatása egy- vagy több menetben – sok lehetőséget kínál például a sötét színű nyomathordozók használatakor, vagy átlátszó anyagok kétoldali nyomtatásakor.

Print 2000 Nyomda tábla nyomtatás

UV flatbed inkjet - ultraibolya fény hatására száradó, tintasugaras festékezésű, síkágyas nyomtatás. Ez a pontos megnevezése az eljárásnak. Merev nyomtatott anyagok (rigid media) maximális méretei: W=1250 mm; L=2500 mm T=48 mm (szélesség, hosszúság, magasság) Tekercses kivitelű (roll-based) médiákra is történhet a nyomtatás.
Roll média méretei: 900 mm vagy 2200 mm szélesek.