Print 2000 Nyomda bemutatkozás
Print 2000 Nyomda bemutatkozás

Bemutatkozás

A Print 2000 Nyomda legfőbb sajátossága: az igényesség, a szakma iránti elkötelezettség, a széles körű szolgáltatás, kiszámítható együttműködés, a korrekt üzleti magatartás. A termékpaletta igen széles, a csomagolóanyagok, a reklámtermékek és hagyományos nyomdatermékek piacán egyaránt jelentős piaci szereplőnek számítunk. Nyomtatási technológiánk jellemzően ofszet, de a toneres, valamint az inkjet típusú digitális eszközeinkkel egyaránt a legjelentősebb hazai gyártók közé tartozunk. A Print 2000 Nyomda 1994-es alapítását tekintve már nagy múltú cégként van jelen a piacon.

Print 2000 Nyomda bemutatkozás

A társaságot három nyomdai szakember alapította 1994-ben. A folyamatos bővítések, fejlesztések eredményeként – az akkor még mikrovállalkozásként alakult cég – néhány év alatt jelentős középüzemmé nőtte ki magát, ahol a cég tulajdonában lévő ingatlanon, csaknem kéthektáros, kecskeméti székhelyén, 3000 négyzetméternyi üzemcsarnokban folyik a termelés. A magyar tulajdonú cég fennállása alatt mindig eredményesen gazdálkodott, aminek alapja a szakmai felkészültség mellett a rendezett munkaügyi, pénzügyi, államigazgatási és beszállítói kapcsolatrendszer, a korrekt vevőkiszolgálás.

Print 2000 Nyomda bemutatkozás

A vállalkozás a nyomtatott reklámtermékek piacán, ami a szórólaptól a zsinórfüles reklámtasakig többszázféle terméket jelent, a legjelentősebb hazai gyártók egyike: régiós szinten egyértelműen a legnagyobb. Az egyéb nyomdatermékek gyártásában a közepes, illetve nagyobb példányszámokban is jelentős beszállító. Praktikusan ezek a csomagolóanyagok (pl.: címke, doboz, magazinok, névjegyek, meghívók) és egyedi kiadványok (pl.: fotókönyv, családi naptár, emlékkönyv).