Print 2000 Nyomda Kecskemét videók

Print 2000 Kecskeméti Nyomda - Táblanyomtató, festmény egyszerűen

Tekintse meg a kis filmeket


OCE ARIZONA márkajelű táblanyomógépünk termelésbe állításával, nem csak egy új géppel lettünk gazdagabbak, de bevezettünk egy új nyomtatási technológiát is.

UV flatbed inkjet -- ultraibolya fény hatására száradó, tintasugaras festékezésű, síkágyas nyomtatás. Ez a pontos megnevezése az eljárásnak.

Tekercses kivitelű (roll-based) médiákra is történhet a nyomtatás: vinil öntapadók, textilek, bannarek stb., de felhasználásának sokrétűsége

igazán a merev nyomathordozók (rigid media) használatakor mutatkozik meg. Tulajdonképpen mindenre lehet nyomtatni ami síkfelületű, és nem vastagabb 48 mm-nél. Fémre, fára, műanyagra, üvegre, kerámiára stb. Az eljárás számtalan előnye közül talán legfontosabb a kiváló nyomatminőség. Közel fotóminőséget jelent az 1440 dpi-s felbontás, telt, élénk színvisszaadással.

A white ink option fehér festékrétegek nyomtatása egy- vagy több menetben, sok lehetőséget kínál például a sötét színű nyomathordozók használatakor, vagy átlátszó anyagok kétoldali nyomtatásakor.

Fontos különbség még más nyomtató eljárásokkal szemben a nyomat időtállósága is. A napsugárzásnak kitett helyeken is két évre garantált a festékréteg színhűsége.

Merev média maximális méretei: W=1250 mm; L= 2500 mm T=48 mm (szélesség, hosszúság, magasság)

Merev média nyomtatási szélessége: (edge-to-edge) kifutó

Roll média mérete: 900 mm vagy 2200 mm szélesek

Kérjen árajánlatot!