Print 2000 Nyomda Kecskemét videók

Print 2000 Nyomda Kft. Kecskemét - Stancolás, így készítünk dobozt.

Tekintse meg a kis filmeket


Kicsiben és nagyban – nyomtatás a legmodernebb technológiával. A táblanyomtatás az élet nagyon sok területén felhasználható: fotódekoráció, belsőépítészet, kiállítási installációk, információs és hirdetőtáblák stb. Bármilyen anyagra, pazar színekkel.

OCE ARIZONA márkajelű táblanyomógépünk termelésbe állításával, nem csak egy új géppel lettünk gazdagabbak, de bevezettünk egy új nyomtatási technológiát is.

UV flatbed inkjet -- ultraibolya fény hatására száradó, tintasugaras festékezésű, síkágyas nyomtatás. Ez a pontos megnevezése az eljárásnak.

Tekercses kivitelű (roll-based) médiákra is történhet a nyomtatás: vinil öntapadók, textilek, bannarek stb., de felhasználásának sokrétűsége

igazán a merev nyomathordozók (rigid media) használatakor mutatkozik meg. Tulajdonképpen mindenre lehet nyomtatni ami síkfelületű, és nem vastagabb 48 mm-nél. Fémre, fára, műanyagra, üvegre, kerámiára stb. Az eljárás számtalan előnye közül talán legfontosabb a kiváló nyomatminőség. Közel fotóminőséget jelent az 1440 dpi-s felbontás, telt, élénk színvisszaadással.

A white ink option fehér festékrétegek nyomtatása egy- vagy több menetben, sok lehetőséget kínál például a sötét színű nyomathordozók használatakor, vagy átlátszó anyagok kétoldali nyomtatásakor.

Fontos különbség még más nyomtató eljárásokkal szemben a nyomat időtállósága is. A napsugárzásnak kitett helyeken is két évre garantált a festékréteg színhűsége.

Merev média maximális méretei: W=1250 mm; L= 2500 mm T=48 mm (szélesség, hosszúság, magasság)

Merev média nyomtatási szélessége: (edge-to-edge) kifutó

Roll média mérete: 900 mm vagy 2200 mm szélesek

Kérjen árajánlatot!